Voimarumpu punainen 34cm

Voimarumpu punainen 34cm
Voimarumpu punainen 34cm Voimarumpu punainen 34cm Voimarumpu punainen 34cm Voimarumpu punainen 34cm
Tuotetta rajoitettu erä.
287,20 €
359,00 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero RUMPU1

Martinniemeläisen Tuula Paunulan valmistama voimarumpu, jonka halkaisija on 34 cm ja korkeus 8 cm. Voimarummun mukana on kapula, jonka pituus on 36 cm. Rummun reunoille on jätetty tarkoituksella pidempiä nahkanauhoja, jotka saa kostuttamalla jälleen notkeiksi - voit sitoa niihin halutessasi omia "taikakalujasi" tai leikata ne lyhyemmiksi. Huomioithan, että rumpu soi eri tavoin riippuen mm. ilmankosteudesta, lämpötilasta ja soittajasta. Rummun sointia on erittäin vaikea äänittää hyvälaatuisesti, joten KuuKorennolla ei ole mahdollisuutta antaa rummun soinnista luonnollista ääntä kuvaavaa ääninäytettä verkkokaupan tuote-esittelyn yhteydessä.


Näin Tuula kertoo voimarummusta:

Voimarumpusi on syntynyt tähtien loisteessa, auringonpaisteessa, sadepilvien leijjaillessa taivaalla, lumihiutaleitten tanssiessa kirpeässä pakkassäässä. Voimarumpusi on vastasyntynyt ja kanssasi kasvamassa. Tutustukaa rauhassa toisiinne, viettäkää aikaa yhdessä, lempeästi soitellen kädellä, sormilla, kapulalla. Voimarummun ääni kehittyy ajan saatossa kulkiessanne yhteistä matkaanne juuri Sinun energiaasi vahvistavaksi ja tukevaksi kanssakulkijaksi.
Voimarummun kalvoa voit hoitaa kiittämällä jokaisen rummutuksen jälkeen sekä rasvaamalla mehiläisvahaa sisältävällä hoitorasvalla
muutaman kerran vuodessa. Jos Voimarummun kalvo tuntuu liian kireältä kun aloitat soittamisen niin voit hieman kostuttaa suihkauttamalla vettä pienen matkan päästä kalvon pintaan ja jos kalvo tuntuu liian löysältä niin voit hiustenkuivaajalla pienen matkan päästä puhaltaa kalvoa kuivaksi tai nuotion äärellä antaa nuotion lämmön kuivattaa. Muistathan vanhan viisauden: “siellä missä voi sulaa siellä nahka palaa.”
Voimarummun kalvo on sisäpuolelta rasvattu ja voit noudattaa samaa tapaa jatkossakin. Rasvaa myös ulkoreunat sekä kiinnitysnyörit kevyesti. Pieni määrä rasvaa riittää, voit hetken päästä pyyhkiä ylimääräisen rasvan pois. Voimarummun kalvoon voit itse halutessasi piirtää kuvioita, merkkejä ym Sinulle tärkeitä asioita, siksi kalvo on rasvaamaton päälipuolelta.
Voimarumpu kannattaa säilyttää omassa luonnonmateriaalisessa kassissaan (villa, pellava, puuvilla). Voimarumpusi on valmistettu suurella rakkaudella koivuvanerikehään sitomalla poronnahkainen rummunkalvo, kapula on lähimetsän puunoksa huovutetulla suomenlampaanvilla päällä.
Ihania rummutteluhetkiä!
♥ Tuula Paunula, rummuntekijä
rumpukurssi@gmail.com