'Health Balls' Norsu punainen 35mm

'Health Balls' Norsu punainen 35mm
'Health Balls' Norsu punainen 35mm 'Health Balls' Norsu punainen 35mm 'Health Balls' Norsu punainen 35mm
Tuotetta rajoitettu erä.
13,85 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8718969178075

Kiinalaisessa lääketieteessä terveyspalloja on käytetty vuosisatojen ajan lisäämään käsien ja sormien verenkiertoa ja joustavuutta. Käytä palloja pyörittelemällä niitä kädessäsi muuttaen suuntaa välillä. Pallojen sisällä on äänimekanismi, joka aiheuttaa miellyttävän kumahtelun pyörittelyn aikana. Pallot on pakattu kauniiseen brokadikankaalla koristellulla pehmustettuun laatikkoon.  


Keisari Jia Jing pyysi 1600-luvulla tutkimusta terveyspallojen vaikutuksesta kehon terveyteen. Pallojen pyörittely kämmenissä on eräänlainen parantava tekniikka. Kämmenessä olevat energiapisteet stimuloituvat pallojen ansiosta ja vapauttavat meridiaanien energiaa kiertämään tasapainoisesti kaikissa kehon osissa. Tekniikka ei kuitenkaan väitä olevansa parannus kaikkiin vaivoihin ja sairauksiin! Palloja on saatavana erikokoisina: Aloita pienemmällä koolla ja yritä rullata palloja vuorotellen vasemmalle ja oikealle. Kun alat onnistua tässä hyvin, yritä rullata palloja niiden koskettamatta toisiaan. Kun olet oppinut tämän vaiheen pienemmillä palloilla voit halutessasi siirtyä isompiin palloihin. Johdonmukaisen harjoittelun tuloksena kätesi ja sormesi muuttuvat näppärämmiksi ja notkeammiksi ja voit lopulta pyörittää palloja jopa pelkillä sormenpäilläsi! Ja tietysti nauttia siitä <3


Pallot toimitetaan punaisella, sinisellä, vihreällä tai mustalla brokadikankaalla verhoillussa laatikossa. Pakkauksen väriin ei valitettavasti voi vaikuttaa eli se on sattumanvarainen.

Brokadikankaalla verhoillun pakkauksen koko 10*5*5 cm.