Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Tuoksulyhty/Suitsukepoltin 'Lucerna' 16*11cm

52,90 €
sis. 24 % ALV

Lucerna -tuoksulyhty on ajattoman kaunis ja tyylikäs Euroopassa käsintehty taideteos sinulle, joka rakastat sekä suitsukehartsien, että eteeristen öljyjen käyttöä. Lyhdyn mattavalkoinen lasikupoli on käsinpuhallettua lasia (valmistettu 60 % piidioksidihiekasta ja 40 % kierrätetystä valkoisesta lasista). Lyhdyn puinen jalusta on valmistettu FSC-tuhkapuusta (ash wood). Pakkauksessa on käyttöohjeet englanninkielellä.

Lyhdyn mukana on kaksi lasista "asettia", joista pienempää käytetään tuikkukynttilän polttamiseen lyhdyn alaosassa, puisen jalustan keskustassa. Huom: Käytä lyhdyn polttamisessa vain hyvälaatuisia tuikkukynttilöitä! Pakkauksen mukana tulevaa isompaa kirkaslasista maljaa käytetään suitsukehartsien tai eteerisen öljyn maljana asettamalla se lyhdyn yläosan kapeampaan tilaan. Eteerisiä öljyjä haihduttaessa ylempään maljaan tulee laittaa vettä, johon tipautetaan muutama tippa eteeristä öljyä. Huomioi veden lisäämisen tarve käytön aikana (jotta eteerinen öljy ei pala kiinni maljaan).

Varoitus: Lyhty kuumenee käytössä erittäin paljon. Lyhdyn osat ovat kuumuutta kestäviä. Älä koske lyhtyyn käytön aikana tai pian sen jälkeen. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa. Pidä suitsukkeet ja tuoksuöljyt poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta. Käytä lyhdyn kanssa vain hyvälaatuisia tuikkukynttilöitä.


Puhdistus: Jotkut suitsukeseokset sisältävät hartseja, jotka voivat tarttua lämmönkestävään lasimaljaan tai lyhdyn pintaan. Lyhdyn osat voidaan puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella tai laittaa astianpesukoneeseen. Tiukemmassa olevat jäännökset suitsukeastiassa voidaan puhdistaa kevyesti hankaavalla puhdistusaineella tai -sienellä.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 4260191989102