Kynttilänjalka 'Oriental Ghee Diya Shankh'

Kynttilänjalka 'Oriental Ghee Diya Shankh'
Kynttilänjalka 'Oriental Ghee Diya Shankh' Kynttilänjalka 'Oriental Ghee Diya Shankh' Kynttilänjalka 'Oriental Ghee Diya Shankh' Kynttilänjalka 'Oriental Ghee Diya Shankh'
Tuotetta rajoitettu erä.
3,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8720088296394

Värikylläinen intialainen kynttiläpidike, jonka koko on 9*8*2,5 cm. Valmistusmateriaali keramiikka/savi. Pidike soveltuu erityisesti perinteisten ghee-kynttilöiden polttamiseen, mutta tätä kaunista maljaa voit käyttää myös muihin esillepanotarkoituksiin. Valittavanasi värit fuksianpunainen, violetti, turkoosi tai keltainen - tai hanki koko värivalikoima kerralla, jolloin saat pidikkeet kokonaisena lahjapakkaukseen pakattuna settinä (koko setin hinta 13,00€).


Hindut viettävät vuosittain Diwali tai Deepavali valofestivaalia, jota juhlitaan syksyisin uuden kuun päivänä, kun luonnonvaloa on vähän. Yksi suosituimmista hindulaisuuden juhlista symboloi valon voittoa pimeydestä: Silloin sytytetään pieniä, keveitä ghee-kynttilöitä, joilla puhdistetaan niin koti kuin sydänkin. Kynttilänvalo symboloi hyvän voittoa pahasta, tiedon voittoa tietämättömyydestä ja toivon voittoa epätoivosta. Ghee-kynttilän valon uskotaan tuovan tietoa ja viisautta, koska nämä ovat vaurauden ja runsauden suurin ilmenemismuoto.