Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Aphrodesiaöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml

13,85 €
sis. 24 % ALV

Song of India - Luonnollinen afrodesiatuoksuöljy on valmistettu puhtaista eteerisista öljyistä, jotka on uutettu kukista, lehdistä, juurista ja puusta. Näin on luotu erittäin pitkäkestoinen ja ympäri maailmaa arvostettu tuoksu. Tuoksuöljyjen säilyvyysaika on erittäin pitkä, jopa 5-15 vuotta. Vanhetessaan tuoksuöljyt kypsyvät ja muuttuvat tuoksultaan tummemmiksi, paksummiksi ja miellyttävämmiksi. Öljy on pakattu herkänkauniiseen käsinpuhallettuun lasipulloon. Lasipullojen mallit vaihtelevat.

Pullon avaamisessa huomioitavaa: Lasipullon kaulassa on kuljetuksen aikaisen turvan vuoksi silikonitulppa, jonka irrottamisen helpottamiseksi voit upottaa pullonkaulan haaleaan veteen 30 sekunniksi. Poista tiiviste varovasti pullonkaulasta, kun se on vielä kostea. Silikonitiiviste voi irrota helposti myös ilman kostutusta.

Ainesosat: Syzygium Aromaticum, Lavandula Angustifolia, Cinnamomum Camphora, Cymbopogon Martini, Geranium Himalayense, Cananga Odorata, Rosa Damascena.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 8719075390733