Aphrodesiaöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml

Aphrodesiaöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml
Aphrodesiaöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
13,60 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719075390733

Song of India - Luonnollinen nerolituoksuöljy on valmistettu puhtaista eteerisista öljyistä, jotka on uutettu kukista, lehdistä, juurista ja puusta. Näin on luotu erittäin pitkäkestoinen ja ympäri maailmaa arvostettu tuoksu. Tuoksuöljyjen säilyvyysaika on erittäin pitkä, jopa 5-15 vuotta. Vanhetessaan tuoksuöljyt kypsyvät ja muuttuvat tuoksultaan tummemmiksi, paksummiksi ja miellyttävämmiksi. Öljy on pakattu herkänkauniiseen käsinpuhallettuun lasipulloon.

Pullon avaamisessa huomioitavaa: Lasipullon kaulassa on kuljetuksen aikaisen turvan vuoksi silikonitulppa, jonka irrottamisen helpottamiseksi voit upottaa pullonkaulan haaleaan veteen 30 sekunniksi. Poista tiiviste varovasti pullonkaulasta, kun se on vielä kostea. Silikonitiiviste voi irrota helposti myös ilman kostutusta.


Valmistusaine: Citrus Aurantium -öljy.

Ainesosat: Linalool, simmondsia chinensis oil, pogostemon cablin, lavandula, citrus limon, polysorbate 20, aqua, parfym, diethyl phthalate, phenyl ethyl alcohol, benzyl acetate, geranio, hydroxy citronellal, heliotropine, dihydro eugenol, lilial, methyl ionone, hedione, iso E super, alpha hexylCinnamic aldehyde, vertofix, galaxolide, tonalide, benzyl salicylate, musk ketone, alpha ionone.

Samankaltaiset tuotteet