Neroliöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml

Neroliöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml
Neroliöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
13,85 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719075390818

Song of India - Luonnollinen nerolituoksuöljy on valmistettu puhtaista eteerisista öljyistä, jotka on uutettu kukista, lehdistä, juurista ja puusta. Näin on luotu erittäin pitkäkestoinen ja ympäri maailmaa arvostettu tuoksu. Tuoksuöljyjen säilyvyysaika on erittäin pitkä, jopa 5-15 vuotta. Vanhetessaan tuoksuöljyt kypsyvät ja muuttuvat tuoksultaan tummemmiksi, paksummiksi ja miellyttävämmiksi. Öljy on pakattu herkänkauniiseen käsinpuhallettuun lasipulloon.

Pullon avaamisessa huomioitavaa: Lasipullon kaulassa on kuljetuksen aikaisen turvan vuoksi silikonitulppa, jonka irrottamisen helpottamiseksi voit upottaa pullonkaulan haaleaan veteen 30 sekunniksi. Poista tiiviste varovasti pullonkaulasta, kun se on vielä kostea. Silikonitiiviste voi irrota helposti myös ilman kostutusta.


Valmistusaine: Citrus Aurantium -öljy.

Ainesosat: Citrus bergamiaRisso, benzyl salicylate, linalool, limonene, hydroxycitronellal, citral, coumarin, citronellol, geraniol, engenol, farnesol, benzyl benzoate, benzyl alcohol, cinnamyl alcohol, aqua, parfym, dietyl phthalate.