Ruusuöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml

Ruusuöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml
Ruusuöljy käsinpuhalletussa lasipullossa 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
13,60 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719075390788

Song of India - Luonnollinen ruusun tuoksuöljy on valmistettu puhtaista eteerisista öljyistä, jotka on uutettu kukista, lehdistä, juurista ja puusta. Näin on luotu erittäin pitkäkestoinen ja ympäri maailmaa arvostettu tuoksu. Tuoksuöljyjen säilyvyysaika on erittäin pitkä, jopa 5-15 vuotta. Vanhetessaan tuoksuöljyt kypsyvät ja muuttuvat tuoksultaan tummemmiksi, paksummiksi ja miellyttävämmiksi. Öljy on pakattu herkänkauniiseen käsinpuhallettuun lasipulloon.

Pullon avaamisessa huomioitavaa: Lasipullon kaulassa on kuljetuksen aikaisen turvan vuoksi silikonitulppa, jonka irrottamisen helpottamiseksi voit upottaa pullonkaulan haaleaan veteen 30 sekunniksi. Poista tiiviste varovasti pullonkaulasta, kun se on vielä kostea. Silikonitiiviste voi irrota helposti myös ilman kostutusta.


Valmistusaine: Rosa Damascena -öljy.

Ainesosat: Rosa Damascena oil, phenyl ethyl alcohol, benzyl acetate, citronellol, geraniol, phenyl ethyl acetate, dmbc acetate, eugenol, cinnamyl acetate, jasmonylDmbc butyrate, rosacetol, benzyl benzoate, phenyl ethyl phenyl acetate, aqua, parfym, diethyl phthalate.