Anuirmeli Sallamo-Lavi: Pieni povauskirja

Anuirmeli Sallamo-Lavi: Pieni povauskirja
Anuirmeli Sallamo-Lavi: Pieni povauskirja
Tuotetta rajoitettu erä.
18,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789512416004

Ennustaminen ja tulevaisuuteen katsominen on kiinnostanut ihmisiä kautta aikojen. Muinoin vastaukset meitä askarruttaviin kysymyksiin välitettiin oraakkelin, meedion tai pappien kautta. Maallikot sitä vastoin ovat turvautuneet ennustajiin, jotka ovat käyttäneet katsomisvälineinä muun muassa kiviä, kortteja, numeroita, kämmenen viivoja, kahvinporoja – melkeinpä mitä tahansa.

Kuka tahansa voi toimia ennustajana lähipiirilleen tai itselleen. Tähän kirjaan on koottu muutamia kiinnostavia, tunnettuja ja vähemmän tunnettuja menetelmiä, joita voi harjoitella pilke silmäkulmassa. Kirja sisältää ohjeet kädestä katsomiseen, korteista povaamiseen, kahvinporoista ennustamiseen, numerologiaan ja Lenormand-korttien käyttöön. Liian vakavasti ennusteisiin ei kannata suhtautua, siispä annos leikkimielisyyttä on tarpeen. Kirjan viattomat kuvitukset ovat paitsi mainio tapa viettää aikaa yhdessä myös mainiota viihdettä ystävien kesken, illanistujaisiin, polttareihin tai teematapahtumiin.
Kirjan mystinen kuvitus on Pauliina Holman käsialaa.

Pehmeäkantinen kirja 128 sivua.


Anuirmeli Sallamo-Lavi on suomentaja, toimittaja ja kirjailija. Hän kutsuu itseään viestintuojaksi ja välittäjäksi tiedostetun ja tiedostamattoman välillä. Sallamo-Lavi on kouluttautunut muun muassa Englannissa spiritualistisessa Arthur Findlay Collegessa, ja kertoo kokeneensa jo lapsena outoja asioita, niitä henkimaailman juttuja. Pieni povauskirja on hänen kahdeksas kirjansa.