Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm

Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm
Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm Simpukkalotus 'Capiz' kynttilälyhty 18*8cm
Tuotetta rajoitettu erä.
22,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719172836424

Capiz shell -simpukasta valmistettu kaksiosainen votiivikynttilälyhty, jonka halkaisija on upeat 18 cm ja korkeus noin 8 cm. Simpukan sisempi ja ulompi osa ovat irtonaiset ja halutessaan niitä voi käyttää myös erillisinä - esimerkiksi pienenä tarjoiluvatina ja votiivikynttiläpidikkeenä. Tuotetta ei saa käyttää normaalien tuikkukynttilöiden kanssa. Tuotekuvissa näkyvät votiivikynttilöiden lasituikut myytävänä erikseen.


Lotus symboloi transformaatiota eli muutosta pimeydestä valoon, matkaa tietämättömyydestä tietoon, aineen muuttumista hengeksi. Lotuksen teemoja ovat ”Puhtaus, valaistuminen ja uudelleensyntymä”. Lotus kasvaa ja kukkii täysin tahrattomana ja puhtaana mutalammikossa; siksi lotuksenkukkaa käytetään kuvaamaan sisäisen valkeutemme säilymistä ja esiintuloa keskellä jokapäiväistä elämäämme. Lotus kuvaa myös kehon seitsemää energiakeskusta eli chakraa. Lotuksen avautuneet terälehdet ovat vertauskuva vastaanottavaisuudelle Maailmankaikkeuden Rakkaudelle.