Malahelmet 'Jaw Ametisti' 108 helmeä (7/8mm)

Malahelmet 'Jaw Ametisti' 108 helmeä (7/8mm)
Malahelmet 'Jaw Ametisti' 108 helmeä (7/8mm) Malahelmet 'Jaw Ametisti' 108 helmeä (7/8mm)
Tuotetta rajoitettu erä.
48,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4250209848088

Kauniin heleänvioletista ametistista valmistetut malahelmet, joiden ametistihelmien koko on 7 mm ja puuhelmien koko 8 mm. Pituus on noin 80 cm, punottu joustavaan nauhaan. Malahelmet toimitetaan läpinäkyvässä lahjapakkauksessa.


Malahelmiä käytetään usein samoin kuin rukousnauhoja; niitä käsitellään samalla, kun lausutaan rukouksia tai mantroja. Malahelmet on valmistettu yleensä puolijalokivistä, helmistä, boddhipuun siemenistä tai puuhelmistä. Malahelmien käyttäminen voi auttaa monenlaisiin mantroihin tai rukouksiin keskittymisessä tai visualisoinnin vahvistamisessa. 

Malahelmien tai rukousnauhojen käytössä on sama teema; ne symboloivat Buddha Vajradharaa ja kahdeksaa boddhisatvaa. 


Malahelmien ketjun lopussa olevat suuremmat helmet kuvaavat viisautta ja täydellisen olemattomuuden ymmärrystä. Malojen sylinterinmuotoinen helmi taas kuvaa 'tyhjyyttä'. Yhdessä ne symboloivat kaikkien vastusten voittamista 'The Triumph over all adversaries'.


'108' on ihanteellinen numero kaikenlaisia tarkoituksia tai tavoitteita varten. On tärkeää, että mantroja lausuessa ajatukset ovat puhtaita ja vilpittömiä. Mantran lausuminen edesauttaa Korkeampien, 'salaisten voimien', käyttöönottamista. Niiden lausuminen toistuvasti vahvistaa tavoitteen täyttymistä. Mantran lausuminen ääneen luo ainutlaatuisen hengellisen jäljen maailmankaikkeuteen. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen: On käytävä läpi lukuisia tasoja ennen lopullista päämäärää - henkisten mielikuvien puhdistumista.


 

Samankaltaiset tuotteet