Riipus 'Avalon Peridootti' 28mm (925 hopea)

Riipus 'Avalon Peridootti' 28mm (925 hopea)
Riipus 'Avalon Peridootti' 28mm (925 hopea)
Tuotetta rajoitettu erä.
44,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4250209843298

Hopeinen riipus, jossa on kuvattuna Avalonin mystisen maailman symboli. Koru välkehtii iloisenvihreiden (3 mm) peridoottihelmien ansiosta. Riipuksen koko on 28 mm. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua.


Avalon, kerran maan päällä sijainnut valtakunta, on edelleen hyvin kiehtova, vetovoimainen ja suuria kysymyksiä kaipaavalle herättävä. Avalon -symboli kuvaa kahden maailman yhdistymistä ja toimii "porttina", jossa aineellinen ja henkinen maailma yhdistyvät kahdessa toisiinsa kytkeytyvässä ympyrässä. Symbolissa esiintyy maskuliininen voima, "mies", joka seisoo kahden maailman välillä kuitenkin keskittyen omaan sisimpäänsä - kyeten siten kulkemaan edestakaisin ulottuvuuksien välillä.


Peridootti on silikaattimineraali oliviinin puhdas jalokivimuunnos. Voimakas kivi monella eri tasolla hoitaa sydäntä ja sydänsuruja, poistaa pelkoja ja auttaa kohtaamaan surullisia tilanteita. Siksi sitä suositellaan voimakiveksi erityisesti parantajille ja hoitajille. Vanhankansan mukaan se suojelee loitsuja vastaan. Keväänvihreä väri kertoo kiven ominaisuudesta antaa luottamusta uuteen persoonalliseen kasvuun. Horoskooppimerkki Neitsyen onnenkivi.