Riipus 'Yggdrasil Peridootti' 25*20mm (925 hopea)

Riipus 'Yggdrasil Peridootti' 25*20mm (925 hopea)
Riipus 'Yggdrasil Peridootti' 25*20mm (925 hopea)
Tuotetta rajoitettu erä.
32,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4250209847081

Hopeinen riipus, joka kuvastaa yggdrasilia - maailmanpuuta - ja välkehtii iloisenvihreän peridoottihelmen ansiosta. Riipuksen koko on 20*25 mm. Riipuksen hintaan ei kuulu ketjua.


Yggdrasil, maailmanpuu, on pohjoismaisessa mytologiassa välittäjä olemassaolon eri osa-alueiden välillä. Maailmanpuun juuret edustavat alista maailmaa, puun runko maanpäällistä valtakuntaa ja oksat taivaallisia ulottuvuuksia. Maailmanpuun energiat avautuvat heille, jotka etsivät totuutta ja "alkuperää" syvältä sydämestään - heillä on viisaus kysyä niin tietoa, viisautta ja parannusta kuin voimia ja suojelusta.


Peridootti on silikaattimineraali oliviinin puhdas jalokivimuunnos. Voimakas kivi monella eri tasolla hoitaa sydäntä ja sydänsuruja, poistaa pelkoja ja auttaa kohtaamaan surullisia tilanteita. Siksi sitä suositellaan voimakiveksi erityisesti parantajille ja hoitajille. Vanhankansan mukaan se suojelee loitsuja vastaan. Keväänvihreä väri kertoo kiven ominaisuudesta antaa luottamusta uuteen persoonalliseen kasvuun. Horoskooppimerkki Neitsyen onnenkivi.