Phurba antiikkimusta alumiini 35cm

Phurba antiikkimusta alumiini 35cm
Phurba antiikkimusta alumiini 35cm Phurba antiikkimusta alumiini 35cm Phurba antiikkimusta alumiini 35cm Phurba antiikkimusta alumiini 35cm Phurba antiikkimusta alumiini 35cm Phurba antiikkimusta alumiini 35cm Phurba antiikkimusta alumiini 35cm
Tuotetta rajoitettu erä.
126,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4250209845919

Phurba on rituaali-instrumentti, jota käyttävät pääasiassa nepalilaiset shamaanit ja Tiibetin buddhalaiset. Phurba kuvastaa taistelua hyvän ja pahan välillä ja sen suuret enkelinsiivet suojaavat käyttäjäänsä. Phurbaa kutsutaan myös 'Demonin tikariksi'. Phurban uskotaan olevan erittäin tehokas väline negatiivisten energioiden tai demonien hillitsemiseen ja niiden ajamiseen 'alempiin ulottuvuuksiin' - ja pakottamiseen pysymään paikallaan "naulaamalla". Tällöin Phurba työnnetään voimakkaasti maahan. Tikarin kolmiomuotoinen kärki (joka muuttuu kärjestään 'yhdeksi') edustaa kolmea myrkkyä: ahneutta, vihaa ja harhaa, jotka rituaaleissa kokevat transformaation tikariniskun voimasta. Phurba on aina siunattava ja viritettävä ennen käyttöä. Tällä tavoin varmistetaan sen käyttö hyvän palvelemiseksi.

Phurba on valmistettu antiikkialumiinista. Tikari on irroitettavissa alustasta, jonka koko on 12*13 cm, korkeus 5 cm. Tikarin koko on noin 32*17 cm. Phurban paino on yhteensä noin 1400 grammaa.