Young Living Live Your Passion™ eteerinen öljysekoitus 5ml

Young Living Live Your Passion™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Young Living Live Your Passion™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
72,80 €
91,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 576608

Live Your Passion™ on makea ja miellyttävä sekoitus seuraavista yhdeksästä eteerisestä öljystä: Appelsiini, Royal Hawaiian™ -santelipuu, muskottipähkinä, limetti, Idahon okakuusi, Northern Lightsin mustakuusi, tuoksuilangia, olibaanihartsi ja piparminttu. Jokaisella näistä öljyistä on omat ainutlaatuiset aromaattiset ja paikalliset hyötynsä. Esimerkiksi Royal Hawaiian -santelipuu edistää ihon tervettä ulkonäköä ja appelsiiniöljyssä on piristävä, virkistävä tuoksu. Yhdessä nämä öljyt muodostavat virkistävän sekoituksen, joka edistää optimistista mielialaa ja yleistä elämänmyönteisyyttä.

Käyttöehdotus
- Haihduta diffuuserilla aamurukouksen, meditoinnin, joogan ja julistusten aikana.
- Nauti öljyn makeasta, lämpimästä ja voimaannuttavasta tuoksusta levittämällä sitä sydämen kohdalle tai ranteisiin.
- Lisää 10 tippaa suosimaasi Young Living -kosteusvoiteeseen ja käytä päivittäin aromaattisena innoituksen tehostajana.
- Lisää suosimiisi Young Living -hygieniatuotteisiin, kuten V-6 Vegetable Oil Complex -öljyyn tai käsille ja vartalolle tarkoitettuun laventelivoiteeseen (Lavender Hand & Body Lotion).
- Hyödynnä tuoksun itsevarmuutta tehostavat ominaisuudet levittämällä öljyä iholle ennen sinulle tärkeitä aktiviteetteja.

Ainesosat: Citrus aurantium dulcis (appelsiini) -kuoriöljy, santalum paniculatum (Royal Hawaiian™ -santelipuu ?) -puuöljy, myristica fragrans (muskottipähkinä) -siemenöljy, citrus aurantifolia (limetti) -öljy, picea pungens (Idahon okakuusi) -oksa/-lehti/-puuöljy, picea mariana (Northern Lightsin mustakuusi) -lehtiöljy, cananga odorata (tuoksuilangia) -kukkaöljy, boswellia carterii (olibaanihartsi) -öljy, mentha piperita (piparminttu) -öljy


Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!


TURVALLISUUSOHJEITA:

Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.