Riipus Ruusukvartsi & Turmaliini 20-30mm

Riipus Ruusukvartsi & Turmaliini 20-30mm
Riipus Ruusukvartsi & Turmaliini 20-30mm
Tuotetta rajoitettu erä.
10,85 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6099 12 38

Riipus, jossa on hiotun ruusukvartsin lisäksi pieni mustan turmaliinin raakapala. Riipuspidikkeen valmistusmateriaali hopeoitu korumetalli. Hintaan ei kuulu ketjua. Jokainen riipus on oma uniikki yksilönsä, joten niiden muoto ja väritys vaihtelevat.


Ruusukvartsi on sydämenkivi. Hoitaa lempeästi universaalin rakkauden voimalla. Opettaa antamaan rakkautta ja ottamaan sitä vastaan. Erityisesti lapsille ja vanhuksille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa turvallisuutta, rakkautta, hellyyttä ja lämpöä. Ruusukvartsia on puhdistattava silloin tällöin, sillä se ottaa murheet ja surut sisäänsä ja voi väsytessään murtua.

Turmaliini on arvostettu jalokivi, jonka nimi tulee sanasta tourmali, joka tarkoittaa 'tuhkanvetäjää' (kide on usein pyrosähköinen eli se varautuu sähköisesti lämmitettäessä ja vetää puoleensa kevyitä hiukkasia). Voimakkaasti suojeleva ja turvallisuudentunnetta lisäävä maadoittava kivi, joka luo vahvan yhteyden hengen ja Maan välille. Käytetään talismaanina ja psyykkisenä kilpenä kielteisiä energioita vastaan. Suojaa säteilyltä. Avaa energiakenttiä, neutraloi negatiivisia ajatuksia ja konflikteja kääntämällä niiden energian myönteiseksi ja käyttökelpoiseksi. Muinaiset maagikot käyttivät turmaliinia suojautuakseen maan demoneilta.