Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Sauva Sammalakaatti orgoniitti 10cm

29,80 €
sis. 24 % ALV

Orgoniittisauvan pituus on 10-11 cm ja paksuus noin 2,5 cm elämänkukka-symbolilla koristellusta päästä.

Valmistaja Spiritual Gifts. Made in India.

Orgon-energialla tai orgonilla viitataan elämänvoimaan samoin kuten sanoilla chi, prana, mana tai eetteri. Dr. Wilchelm Reich otti nimityksen käyttöön 1930-luvulla. Orgoniiteissa on puolet orgaanista ja puolet epäorgaanista materiaalia. Orgoniittia käytetään ihmisen, ympäristön, kodin, luonnon tai minkä tahansa energiaverkoston parantamiseen. Orgoniitin sanotaan auttavan puhdistamaan sähkömagneettista säteilyä, muuntavan negatiivista energiaa positiiviseksi ja tasapainottavan chi'tä kehossa ja ympäristössään. Aktivoidaksesi orgoniittia pidä sitä vähintään 20 sekuntia käsissäsi.

Sammalakaatti auttaa sinua luontoyhteyden muodostamisessa. Vaikuttaa virkistävästi ja stimuloi sisäistä kauneutta! Kiven kerrotaan vetävän puoleensa uusia rakkaussuhteita ja onnea. Sammalakaatti on Neitsyen ja Ravun onnenkivi. Helli kukkaystäviäsi sammalakaatilla laittamalla kiviä ruukkuihin ja puutarhaan -sammalakaatti on puutarhurin neuvonantaja. Ota kivi käteesi ja tunne auringonlämpöinen hetki sammalmättäällä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi