Valtamerijaspis / Orbikulaarijaspis (Jasper Ocean) 'Taskukivi' 25-35mm 1-laatu

Valtamerijaspis / Orbikulaarijaspis (Jasper Ocean) 'Taskukivi' 25-35mm 1-laatu
Valtamerijaspis / Orbikulaarijaspis (Jasper Ocean) 'Taskukivi' 25-35mm 1-laatu Valtamerijaspis / Orbikulaarijaspis (Jasper Ocean) 'Taskukivi' 25-35mm 1-laatu Valtamerijaspis / Orbikulaarijaspis (Jasper Ocean) 'Taskukivi' 25-35mm 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
7,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 009014

Kauniskuvioista, taskukiven muotoon hiottua valtamerijaspista. Kivien värisävyt vaihtelevat suuresti yksilöstä riippuen; osa kivistä on lähes yksivärisiä ja osa voimakaskuvioisia - tässä myytävänä mahdollisimman voimakaskuvioinen ja/tai värikäs, kauniinmuotoiseksi hiottu edustava yksilö. Alkuperämaa Madagaskar.


Valtamerijaspis on salaperäinen jäänne muinaisesta Lemuriasta. Kiven kehä- ja pallokuviot muistuttavat meitä ykseydestä yhteisyydestämme Kaikkeuteen: Ei ole alkua, eikä loppua, ei erillisyyttä. Kivestä voit löytää suojelevat silmät tai Merenhengettären kuvion. Jaspiksessa asuu Vuoroveden Henki, joka auttaa rauhallisen hengitysrytmin löytämisessä ja irtipäästämisessä meditoidessa. Se muistuttaa tyyntymisestä elämän myrskyjen jälkeen. Kivi auttaa sinua oman tahtisi löytämisessä. Maadoittaa ja rauhoittaa sydänchakraa, omassa tahdissasi. Nämä kivet ovat peräisin Madagaskarilta. Todella sykähdyttävä kivi!