Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Rannekoru Turmaliinikvartsi (Helmi 4mm)

10,80 €
sis. 24 % ALV

Joustavarannekkeinen koru, joka on valmistettu turmaliini-inkluusioita sisältävästä vuorikiteestä. Helmien koko on 4 mm ja rannekorun pituus noin 17 cm.

Turmaliinikvartsi on maadoittava, jin ja jang energioita tasapainottava, kehon energiakenttää vahvistava kivi, joka yhdistetään myös kolmas silmä chakraan. Turmaliinikvartsi yhdistää turmaliinin ja kvartsikristallin ominaisuudet tehden siitä voimakkaan ”kilpikiven”. Turmaliini puhdistaa itse omat energiansa ja suojaa negatiivisuudelta, kun taas kvartsi vahvistaa sen kautta keskitettyjä energioita. Tämä yhdistelmä tekee turmaliinikvartsista voimakkaan auttajakiven positiivisten päämäärien tavoittelussa. Kiveä pidetään tehokkaana ongelmanratkaisijana ja yhtenäisyyden symbolina, koska se harmonisoi vastakkaisia elementtejä ja napaisuuksia – muuttaen negatiiviset ajatukset positiivisiksi. Horoskooppimerkki Kauriin onnenkivi.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 8719172837469