Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Heiluri 'Vuorikidepallo Chakraketjulla'

17,95 €
sis. 24 % ALV

Kristalliheilurin vuorikidepallon koko noin 18-20mm ja heilurin kokonaispituus on 25 cm. Ketjussa olevat värilliset kivihelmet kuvaavat 7 päächakraa. Hopeanvärinen ketju on irroitettavissa kivikärjestä papukaijalukon avulla, joten halutessaan heilurista voi tehdä myös riipuksen. Hokshei! Heilurin ketjun päässä on joko pyöreä tai sydämenmallinen vuorikidehelmi - tällä hetkellä saatavilla mallia, jossa on pyöreä helmi.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi