Rannekoru amatsoniitti & musta akaatti (6mm) + brokadipussi

Rannekoru amatsoniitti & musta akaatti (6mm) + brokadipussi
Rannekoru amatsoniitti & musta akaatti (6mm) + brokadipussi Rannekoru amatsoniitti & musta akaatti (6mm) + brokadipussi
Tuotetta rajoitettu erä.
23,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 13117

Rannekoru on valmistettu amatsoniitin ja mustan akaatin helmistä (helmi 6 mm) ja aidosta nahkanauhasta. Korun mukana on kaunis oliivinvihreä brokadilahjapussi, jonka koko on noin 11*11 cm.

Amatsoniitti sopii kurkkuchakralle. Tuo mieleesi asioita, jotka ovat jääneet taka-alalle, 'töräyttää' ne ulos eikä kaunistele asioita. Päästää mielipahat ulos. Henkilölle, joka on masentunut tai vatvoo asioita, amatsoniitti tuo positiivisuutta. Auttaa rentoutumaan ja nostamaan mielen tietoisuutta.

Mustan akaatin sanotaan tuovan läsnäolevaksi Suuren Hengen (Great Spirit) ihmisen elämään. Onnea luokseen houkutteleva kivi. Edistää hyvän tahdon ja selkeyden ajatuksia. Lisää hedelmällisyyttä ja auttaa vaihdevuosiongelmissa. Tehokkaasti parantava kivi, sillä akaattien energiavärähtely on hyvin voimakas ja väsymätön akaatteja voidaan käyttää energian antajina sekä ihmisille, että toisille hoitokiville (lataamaan). Mustaa akaattia voi käyttää suojaukseen, rohkaisuun ja menestyksen lisäämiseen. Neitsyen onnenkivi.