Young Living Australian Kuranya eteerinen öljysekoitus 5ml

Young Living Australian Kuranya eteerinen öljysekoitus 5ml
Young Living Australian Kuranya eteerinen öljysekoitus 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
56,80 €
71,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 25675

Aboriginaalien kielellä sekoituksen nimi on “Kuranya”, joka tarkoittaa sateenkaarta. Nimi sopii sekoitukselle täydellisesti, koska siinä yhdistyvät öljyt ovat lopputuotteessa paljon enemmän kuin yksittäisten öljyjen summa. Eteerisen Australian Kuranya -öljysekoituksen öljyt ovat peräisin joka puolelta Australiaa, mukaan lukien sekä pohjoisen kuivat alueet että Tasmanian vehreät kukkulat. Sekoitus sisältää kunzean lisäksi sitruunamyrttiä, sinistä sypressiä, santelipuuta, fenkolia, melaleuca ericifolia, eucalyptus radiataa ja teepuuöljyä.
Nämä öljyt saavat yhdessä aikaan harmonisen sekoituksen, jolla on lukuisia hyötyvaikutuksia. Käytä diffuuserissa aamuisin tai iltaisin sekoituksen nostattavan tuoksun takia tai ota se osaksi kauneudenhoitorutiinejasi - sekoituksen ainesosat puhdistavat ihoa, vähentävät ihon epäpuhtauksia sekä saattavat tasoittavat ihon hienoja juonteita ja vähentää turvotusta. Ota Australian Kuranyan raikas maanläheinen tuoksu seuraksesi mihin ikinä menetkin.


Käyttöehdotus: Ota osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi ja levitä paikallisesti ihon epäpuhtauksia, ryppyjä ja turvotusta vähentämään. Käytä diffuuserissa sisäilmaa raikastamaan. Hiero jalkapohjiin aamuisin lisäenergiaa antamaan. Lisää Young Living V-6™ -kasviöljyyn ja nauti sen virkistävästä tuoksusta hieronnan lomassa. Levitä paikallisesti ihon terveellistä hehkua lisäämään.

Varoitukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Varottava aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä.
Ainesosat: Backhousia citriodora* (sitruunamyrtin lehtiöljy), Callitris intratropica* (sinisen sypressipuun öljy), Kunzea ambigua* -oksa-/lehti-/varpuöljy, Santalum album* (santelipuuöljy), Foeniculum vulgare* (fenkoliöljy), Melaleuca ericifolia* -lehtiöljy, Eucalyptus radiata* -lehtiöljy, Melaleuca alternifolia* (tea tree -lehtiöljy).
*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy


Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!


TURVALLISUUSOHJEITA:

Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.