Young Living Magnify Your Purpose™ eteerinen öljysekoitus 5ml

Young Living Magnify Your Purpose™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Young Living Magnify Your Purpose™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
50,36 €
62,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 337708

Eteerinen Magnify Your Purpose -öljysekoitus on ainutlaatuinen yhdistelmä Royal Hawaiian Sandalwood™ -öljyä, muskottia, inkivääriä, patsulia, salviaa, kanelinkuorta, korianteria, bergamottia, tuoksuilangia ja palsamipelargonia. Aromaattisesti käytettynä sen virkistävä tuoksu vahvistaa luovuuden, halun ja keskittymisen tunteita. Öljysekoitus auttaa pitämään yllä positiivista asennetta ja rohkaisee nousemaan vastoinkäymisten yläpuolelle, olemaan aloitteellinen sekä voittamaan taipumuksen asioiden lykkäämiseen ja itsesääliin. Magnify Your Purpose -öljysekoituksen tuoksu on kevyen kukkainen, maanläheinen ja mausteinen.

Tärkeimmät edut: Käytä diffuuserissa kohentamaan keskittymisen ja luovuuden tunteita aromaattisesti. Luo inspiraatiota ja motivaatiota hengittämällä tai levittämällä öljyä paikallisesti. Virkistävä aromi vahvistaa keskittymisen tunnetta.

Paikallinen käyttö: Levitä haluamallesi ihoalueelle. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna tarpeen mukaan V-6™-öljyllä.
Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä.
Varoitukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Varottava aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä.


Ainesosat: Santalum paniculatum (Royal Hawaiian -santelipuu) -puuöljy, Salvia officinalis (salvia) -öljy, Coriandrum sativum (korianteri) -siemenöljy, Pogostemon cablin (patsuli) -öljy, Myristica fragrans (muskotti) -siemenöljy, Citrus aurantium bergamia (bergamotti) -kuoriöljy, Cinnamomum zeylanicum (kaneli) -kuoriöljy, Zingiber officinale (inkivääri) -juuriöljy, Cananga odorata (tuoksuilangia) -kukkaöljy, Pelargonium graveolens (palsamipelargoni) -kukkaöljy.


Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!


TURVALLISUUSOHJEITA:

Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.