Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää

Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää
Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää Lasten omat voimakortit - Hidasta elämää
Tuotetta rajoitettu erä.
22,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410166

Lasten omat voimakortit ovat loistava väline lisätä lasten sisäistä ja ulkoista voimaantumista hauskalla tavalla! Korttien avulla lapsi voi löytää sisäisiä vahvuuksia ja yhdistää niitä liikkeisiin – lapsi saa supervoimat käyttöönsä ja oppii jo pienenä, millaisia vahvuuksia hänestä löytyy!
Korttipakka sisältää 45 kehon ja sisäisen voiman korttia. Korttien koko on 12,8*8,7*1,8 cm.


Korteissa on 7 eri väriteemaa, jotka ovat:
Oranssi = Itsetunto
Vihreä = Itsemyötätunto
Sininen = Lepo
Punainen = Vahva keho
Lila = Tunteet
Keltainen = Hassuttelu
Pinkki = Unelmat

Kenelle kortit sopivat? Sinulle, joka…
…haluat opettaa lapsille parempaa itsetuntoa, itsemyötätuntoa, kykyä levätä, vahvan kehon tuntemusta, tunnetaitoja, hassuttelua ja uskoa unelmiin.
…olet lapsi.
…olet lapsenmielinen.

Kortteja voidaan käyttää ryhmässä, kuten päiväkodissa, koulussa, kerhossa tai muissa lasten ryhmissä. Kotona lapsi voi käyttää kortteja yksin tai aikuisen kanssa – harjoitukset ovat myös aikuiselle hauskoja! Lasten mukana voimakorteissa seikkailee Poppa Kattila, veikeä ja utelias kissa.