Young Living Journey On™ eteerinen öljysekoitus 5ml

Young Living Journey On™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Young Living Journey On™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
67,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 25125

Journey On on eteerinen öljysekoitus, joka kunnioittaa D. Gary Youngin muistoa ja visiota. Tämä inspiroiva ruohoinen ja maanläheinen tuoksu sisältää huolella valittuja öljysekoituksia, kuten Dream Catcheria™, ImmuPoweria™ ja Motivationia™, ja eteerisiä öljyjä kuten Copaiba, Cinnamon Bark (kanelinkuori) ja piparminttu. Kauniin ja maannuttavan tuoksun tarkoituksena on inspiroida meitä kunnioittamaan kunkin ainutlaatuisuutta, ymmärtämään toisiamme ja osoittamaan myötätuntoa muita kohtaan. Käytä tätä inspiroivaa sekoitusta motivoimaan itseäsi henkilökohtaisella hyvinvointimatkallasi.
Journey On -sekoituksen voimakas, maanläheinen ja inspiroiva tuoksu muistuttaa meitä siitä, miten Garyn ansioista lukuisten ihmisten elämä on nyt onnellisempaa ja terveellisempää. Ammenna tuoksusta inspiraatiota omaan matkaasi.


Ainesosat: Mentha piperita* (Peppermint)-öljy, Copaifera officinalis* (Balsam copaiba)-pihka, Hyssopus officinalis* (Hyssop)-lehtiöljy, Satureja montana* (Mountain savory)-öljy, Cistus ladaniferus* (Cistus)-öljy, Cinnamomum camphora* (Camphor)-lehtiöljy, Boswellia carterii* (Frankincense)-öljy, Origanum vulgare* (Oregano)-öljy, Santalum album* (Sacred Sandalwood)-öljy, Citrus reticulata* (Tangerine)-kuoriöljy, Cananga odorata* (Ylang ylang) -kukkaöljy, Cuminum cyminum* (Cumin)-siemenöljy, Cinnamomum zeylanicum* (Cinnamon)-kuoriöljy, Eugenia caryophyllus* (Clove)-nuppuöljy, Piper nigrum* (Pepper)-hedelmäöljy, Anthemis nobilis* (Roman chamomile) -kukkaöljy, Citrus aurantium bergamia* (Bergamot)-kuoriöljy, Pimpinella anisum* (Anise)-siemenöljy, Juniperus osteosperma* (Juniper)-öljy, Picea mariana* (Black spruce)-lehtiöljy, Pelargonium graveolens* (Geranium)-kukkaöljy, Lavandula angustifolia* (Lavender)-öljy, Chamomilla recutita* (Matricaria)-kukkaöljy, Hyptis suaveolens* (Dorado azul) -siemenöljy, Callitris intratropica* (Blue cypress) -puuöljy, Artemisia pallens* (Davana)-kukkaöljy, Citrus hystrix* lehtiöljy, Jasminum officinale (Jasmine)-öljy, Tanacetum annuum* (Blue tansy) -kukkaöljy, Rosa damascena* (Rose)-kukkaöljy, Citrus paradisi* (Grapefruit)-kuoriöljy, Mentha spicata* (Spearmint)-lehtiuute, Citrus limon* (Lemon)-kuoriöljy, Ocotea quixos* (Ocotea)-lehtiöljy.
**100% puhdas eteerinen öljy


Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!


TURVALLISUUSOHJEITA:

Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.