Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber'

Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber'
Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber' Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber' Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber' Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber' Heiluri Vuorikide & Messinki 'Chamber'
Tuotetta rajoitettu erä.
26,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8718657466828

Heiluri on avattava malli; voit laittaa sen pieneen kammioon esimerkiksi haluamaasi tuoksua tai pienen onnenamuletin. Messinkipidikkeisen heilurin vuorikidekärjen pituus on noin 5 cm ja kokonaispituus on noin 20 cm. Vuorikidekärkien kirkkaus ja muoto vaihtelee yksilöllisesti; kivikärjessä saattaa esiintyä pieniä juovia kiveen luonnollisesti kuuluvia tummempia värisävyjä. Pakattu mustaan samettipussukkaan.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.