Bola Enkelikellokoru hopea 'Pallo & Siipi' + ketju

Bola Enkelikellokoru hopea 'Pallo & Siipi' + ketju
Bola Enkelikellokoru hopea 'Pallo & Siipi' + ketju
Tuotetta rajoitettu erä.
31,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero AWB-3

Kaulakorun helisevän palloriipuksen koko on noin 20*20 mm ja enkelinsiipiriipuksen pituus 40 mm. Bolakaulakorun valmistusmateriaali on hopeoitu korkealaatuinen messinki. Ei sisällä nikkeliä tai lyijyä. Hintaan kuuluu ketju, jonka pituus on 85 cm. 


Bolakoru, alkujaan peräisin Meksikosta, on ihanan herkkä-ääninen usein odottavalle äidille suunnattu helistinkoru, jota kutsutaan myös 'enkelikellokoruksi'. Sana 'Bola' on espanjaa ja tarkoittaa 'palloa'. Korun sisälle laitettavassa metallisessa pallossa on pieni ksylofoni, jonka pienenpieni pallo liikahtelee äidin liikkeiden myötä ja siten korusta lähtee hieno, hiljainen ääni, jonka ajatellaan kutsuvan luokseen enkeleitä. Ääni on niin hiljainen, että sen kuulee vain korun kantaja. Korua käytetään raskausaikana kaulakorun tapaan pitkähkössä ketjussa vatsan päällä 20 raskausviikosta eteenpäin, jolloin vauva voi kuulla kohdussa rauhoittavan helinän. Syntymän jälkeen korua käytettäessä lapsi tunnistaa tutun tyynnyttävän soinnin. 


Bola on elämäniloinen lahja odottavalle äidille tai ihan kenelle tahansa! Korun mukana saat pienen lappusen, jossa kerrotaan korun käytöstä.