Bola Enkelikellokoru 'Rainbow Crystal' (18mm)

Bola Enkelikellokoru 'Rainbow Crystal' (18mm)
Bola Enkelikellokoru 'Rainbow Crystal' (18mm)
Tuotetta rajoitettu erä.
17,55 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero HB20-18
  • Heleästi kilahtelevan bolariipuksen valmistusmateriaali on korkealaatuinen hopeoitu messinki ja pinta on somistettu monivärisillä kimaltavilla kristalleilla. Ei sisällä nikkeliä tai lyijyä.


Bolakoru, alkujaan peräisin Meksikosta, on ihanan herkkä-ääninen usein odottavalle äidille suunnattu helistinkoru, jota kutsutaan myös 'enkelikellokoruksi'. Sana 'Bola' on espanjaa ja tarkoittaa 'palloa'. Korun sisälle laitettavassa metallisessa pallossa on pieni ksylofoni, jonka pienenpieni pallo liikahtelee äidin liikkeiden myötä ja siten korusta lähtee hieno, hiljainen ääni, jonka ajatellaan kutsuvan luokseen enkeleitä. Ääni on niin hiljainen, että sen kuulee vain korun kantaja. Korua käytetään raskausaikana kaulakorun tapaan pitkähkössä ketjussa vatsan päällä 20 raskausviikosta eteenpäin, jolloin vauva voi kuulla kohdussa rauhoittavan helinän. Syntymän jälkeen korua käytettäessä lapsi tunnistaa tutun tyynnyttävän soinnin. 


Bola on elämäniloinen lahja odottavalle äidille tai ihan kenelle tahansa! Korun mukana saat pienen lappusen, jossa kerrotaan korun käytöstä.