Soiva Kristallikulho C-sävel Ø30cm '432 Hz'

Soiva Kristallikulho C-sävel Ø30cm '432 Hz'
Soiva Kristallikulho C-sävel Ø30cm '432 Hz'
Tuotetta rajoitettu erä.
235,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero C1702

Soiva kristallikulho, joka on aitoa huurrelasista kristallia. Malja soi C-sävelellä. Pakkauksessa on maljan alustaksi tarkoitettu kumirengas ja erityisesti kristallikulhon soittamiseen valmistettu kapula (20 cm).


Huom! Älä koskaan käytä kristallikulhon soittamiseen puista kapulaa, sillä se voi naarmuttaa ja vahingoittaa maljaa!


Kristallikulhojen sointi on erittäin voimallista ja niitä on hyvin helppo soittaa joko hieromalla ulkokehää pitkin kapulalla tai kilauttamalla maljan reunaa pehmustetulla iskimellä. Metallisiin äänimaljoihin verrattuna kristallimaljan sointi on "kirkkaampaa ja puhtaampaa" ja jopa paljon voimakkaampaa. Siksi ne soveltuvat hyvin mm. isoissa tiloissa tapahtuvaan soittamiseen kuuluvuutensa ansiosta. Maljan ääni soi tasaisesti ja pitkäkestoisesti, ja sen sointu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Sointu avaa ja tasapainottaa chakroja ja luo ympäröivään tilaan harmonisen ilmapiirin. Kristallikulhot valmistetaan puhtaista jauhemaisista kvartsikiteistä, jotka kuumennetaan useiden tuhansien asteiden lämpöön. Kuumuus yhdistää kvartsijauheen yksittäiset hiukkaset muodostaen kulhon, joka viritetään tiettyyn säveleen. Kulhon koko vaikuttaa sen muodostamaan sointiin ja voimakkuuteen. Korkeammilla sävelillä on kohottava ja puhdistava vaikutus, kun taas alempien sävelten tuottama ääni koetaan rentouttavaksi ja maadoittavaksi. Mutta koska kaikki olemme yksilöllisiä, reagoimme omalla tavallamme tiettyihin ääniin - saman kulhon vaikutus voi olla aivan erilainen toisella kuulijalla.

Kahta tai useampaa harmoniseksi viritettyä äänimaljaa yhtäaikaa soitettaessa tilaan muodostuu upeita, harmoonisia - taivaallisen kauniita ääniaaltoja, jotka jokaisen täytyisi kokea ainakin kerran elämässään!


Useimmissa kielissä sävelten niminä käytetään aakkosten alkukirjaimia. Tämä järjestelmä sai alkunsa jo keskiajalla ja muodostettiin käyttämällä molliasteikkoa (a-mollia) perusasteikkona, jolloin sen sävelet saivat nimet A, B, C, D, E, F ja G. - Wikipedia