Heiluri Intialainen jokikivi / Shiva lingham

Heiluri Intialainen jokikivi / Shiva lingham
Heiluri Intialainen jokikivi / Shiva lingham Heiluri Intialainen jokikivi / Shiva lingham
Tuotetta rajoitettu erä.
13,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 0000000061283

Heilurin kokonaispituus on noin 25 cm ja kivikärjen pituus on noin 30-40 mm. Ketju on koristeltu värikkäillä kivihelmillä. Heilurin kivikärkien väritys ja hionta poikkeaa hieman jokaisesta kiviyksilöstä riippuen. Kivikärki on irroitettavissa ketjusta, jolloin siitä voi tehdä halutessaan riipuksen. Kivikärjen muoto voi poiketa hieman tuotekuvasta.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.


Intialaista jokikiveä esiintyy ainoastaan yhdessä paikassa maailmassa Intian pyhässä Narmada-joessa. Muoto on aito luonnonluoma. Tehokkaimpia maadoittavia ja kehon energiaväyliä avaavia kiviä. Syvään rentoutukseen ja elämäniloin aktivoimiseen. Hoitaa ja avaa kehon tukoksia ja jännitteitä. Aktivoi kehon energioiden tasapainoa sekä feminiinistä ja maskuliinista energiaa (muoto:maskuliinisuus/merkit:feminiinisyys).

Yhteensopivat tuotteet