Heiluri Malakiitti

Heiluri Malakiitti
Heiluri Malakiitti Heiluri Malakiitti
Tuotetta rajoitettu erä.
21,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 0000000061327

Heilurin kokonaispituus on noin 24 cm ja kärjen pituus on noin 35 mm. Kivikärki on irroitettavissa ketjusta, jolloin siitä voi tehdä halutessaan riipuksen.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.


Malakiitti avaa mielesi oven uusille ja positiivisille ajatuksille. Onnekkaan rahan kivi! Auttaa unen saannissa, astmassa sekä synnytyksessä. Tämä tunteellinen kivi maadoittaa henkistä energiaa planeettaamme ja kiven uskotaankin olevan yksi uuden vuosituhannen merkittävimmistä voimakivistä. Ehkäisee stressivaivoja, hoitaa reumakipuja ja poistaa myrkkyjä kehosta, kun kannat mukanasi.