Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja)

Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja)
Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja) Koshi Tuulikellot Ignis, Aria, Aqua & Terra (koko sarja)
Tuotetta rajoitettu erä.
199,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero KOSHIset

Setti sisältää kaikki 4 kpl erilaista, upeaäänistä Koshi-tuulikelloa edullisempaan kokonaishintaan.

Käsintehdyissä Koshi -tuulikelloissa on kahdeksan kieltä, jotka on juotettu kiinni hopealla metallilevyyn tuulikellon pohjassa. Koshi -tuulikellon tarkka viritys aikaansaa puhtaiden, yläsäveliltään rikkaiden äänien yhdistelmän. Koshi -tuulikelloja on neljä erilaista, virityksiltään toisistaan poikkeavaa mallia Terra, Aria, Ignis ja Aqua (maa, ilma, tuli ja vesi), joista jokainen soi kauniisti yksin, mutta yhdessä soidessaan kellot muodostavat erityisen harmonisen kokonaisuuden. Koshi ei ole pelkästään tuulikello - se on terapeuttinen soitin!

Tuulikellon rungon valmistusmateriaali on bambulaminaatti, joka on käsitelty kasvipohjaisella öljyllä. Ripusta kello tuulen soitettavaksi tai soita sitä kädessä liikuttelemalla.

Tuulikellon koko on 165*63 mm.

Kuuntele ääninäyte "Terra" tästä

Kuuntele ääninäyte "Aqua" tästä

Kuuntele ääninäyte "Aria" tästä

Kuuntele ääninäyte "Ignis" tästä

Youtube