Young Living Breathe Again™ Roll-on 10ml

Young Living Breathe Again™ Roll-on 10ml
Young Living Breathe Again™ Roll-on 10ml
Tuotetta rajoitettu erä.
43,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 3528525

Virkistävän ja elvyttävän tuoksunsa ansiosta Breathe Again Roll-On -puikko sopii täydellisesti aikaisiin aamuihin, pitkiin päiviin ja rankkoihin treeneihin. Tämä sekoitus on yhdistelmä piparminttua, myrttiä ja copaibaa sekä neljää erilaista eucalyptus-öljyä, mukaan lukien Eucalyptus Blue, joten tuloksena on tehokas, virvoittava kokemus. Breathe Again sisältää ainesosia, joissa on luonnossa esiintyvää eukalyptolia, ja se tulee kätevänä roll-on-puikkona, jota on helppo käyttää missä ja milloin tahansa. Breathe Again -öljysekoituksen aromaattinen profiili on terävä, raikas ja puhdas tuoksu.


Ominaisuudet ja edut:
- Virvoittava ja herättävä tuoksu, etenkin nenän alle, päähän tai kaulaan levitettäessä
- Tarjoaa virkistävän kokemuksen hengitettynä ja viilentävän vaikutuksen paikallisesti käytettynä
- Tarjoaa virkistävän tuoksun tunkkaisissa ympäristöissä
- Voidaan käyttää niveliin rankan fyysisen suorituksen jälkeen tai viilentämään väsyneitä lihaksia

Ainesosat: Fraktioitu kookos-/palmuöljy
Eucalyptus staigeriana* -öljy
Eucalyptus globulus* -lehtiöljy
Laurus nobilis* (laakerinlehti) -öljy
Rosa rubiginosa* (ruusunmarja) -siemenöljy
Mentha piperita* (piparminttu) -öljy
Eucalyptus radiata* -lehtiöljy
Copaifera reticulata* (copaiba) -pihkaöljy
Myrtus communis* (myrtti) -öljy
Callitris intratropica* (sininen sypressi) -puuöljy
Eucalyptus bicostata* -öljy
* 100-prosenttisesti puhdas eteerinen öljy

Käyttökohteet:
-Pidä Breathe Again -puikko laukussa tai kuntosalikassissa, niin pystyt virkistäytymään aina tarvittaessa.

- Hiero rullalla öljyä väsyneille lihaksille ja anna niille viilentävä vaikutus pitkän päivän tai rankan treenin jälkeen.

-  Käynnistä aamu levittämällä raikastavaa tuoksua rintaan tai nenän alle.

- Levitä Breathe Again -tuotetta rintaan tunkkaisissa ympäristöissä virkistävää ja raikastavaa tuoksua varten.

- Levitä sitä paikallisesti illalla ja nauti rauhoittavasta ja lohdullisesta tuoksusta kausittaisten muutosten aikana.


Paikallinen käyttö: Levitä reilusti rintaan ja kaulaan.
Varoitukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle.

Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!


TURVALLISUUSOHJEITA:

Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.