Metsämuorin Kasvikortit: Kasvien viestit

Metsämuorin Kasvikortit: Kasvien viestit
Metsämuorin Kasvikortit: Kasvien viestit Metsämuorin Kasvikortit: Kasvien viestit Metsämuorin Kasvikortit: Kasvien viestit
Tuotetta rajoitettu erä.
29,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 44566

Anna kasvien maagisen voiman olla ystäväsi ja neuvonantajasi.

Toivottavasti pidät luonnossa käymisestä ja uusien ihmeiden löytämisestä. Kun opit tuntemaan ja vaistoamaan kasvin lähemmin, ymmärrät, että jokainen niistä on kuin pieni ihme. Kun huomaat jonkin kasvin, näet sen ulkonäön ja tunnet tuoksun. Ehkä se aiheuttaa sinussa erityisiä muistoja ja tunteita - se vaikuttaa sinuun heti. Joistakin kasveista pidät, mutta jotain et ehkä edes huomaa. Tietynlaiset kasvit huomaat aina. Ehkäpä näet ne, jotka haluavat tulla avuksesi. Kasvi viestii itsestään sinulle jotenkin. Luonto muuttuu kiinnostavammaksi, kun opit seuraamaan sitä ja ymmärtämään ja vaistoamaan sen koko kehollasi ja kaikilla aisteillasi...

Näiden kasvikorttien avulla lähestyt kasvimaailmaa tunteiden, aistien ja symbolien avulla ja siten voit kasvin avulla katsella sisintäsi. Se on kuin sinun ja kasvin välinen mykkä keskustelu.

Nämä kauniisti kuvitetut kortit tukevat perinteistä kasvitietämystä, sillä niistä  löytyy myös kuvien lisäksi kunkin kasvin latinankielinen nimi suomenkielisen lisäksi. Näet myös mihin chakroihin kyseinen kasvi vaikuttaa.

50 eleganttia kasvikorttia on luonut intuitiivisesti Viron yksi tunnetuimmista herbalisteista Irje Karjus aka Metsämuori, joka on kirjoittanut useita kirjoja, kouluttanut tuhansia ihmisiä kasvien saloihin sekä perustanut holistisen fytoterapiakoulun Virossa.