Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Dorje & Kello pieni 5*11cm

33,00 €
sis. 24 % ALV

Yksityiskohtaisesti ja kauniisti koristeltu pronssista valettu 4-sakarainen dorje (9 cm) ja kello, jonka korkeus on noin 11 cm.


Dorje (tiib., sanskr. vajra) on tiibetin buddhalaisissa rituaaleissa käytettävä esine, jonka kirjaimellinen suomennos tarkoittaa "salamavaltikkaa" ja "timanttia" Dorjella tarkoitetaan rituaaliesineitä, jotka symboloivat menetelmiä. Dorje edustaa myötätuntoa, joka on voimakkain maskuliinisen voiman ilmenemismuoto. Kilauteltava kello edustaa viisautta, joka on feminiinisen energian puhtain muoto. Dorjen ja kellon käyttäminen yhdessä muistuttaa meitä yhdistämään viisauden ja myötätunnon (menetelmät ja viisauden), jotta voisimme nähdä oikean todellisuuden. Vajroissa voi olla yhdeksän, viisi, neljä tai kolme sakaraa. Rauhanomaisen vajran sakarat kohtaavat kärjessä, kun taas suojelevan vajran sakarat ovat lievästi viistossa kärjestä. Viisisakaraisen vajran sakaroiden ylempi joukko symbolisoi viittä buddhaviisautta.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi