Nopea toimitus! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Tiibetiläinen äänimalja 'Flower of Life Healing Bowl' Ø20-21cm/1050-1200g

209,00 €
sis. 24 % ALV

'Flower of Life'-malja on antiikkiviimeistelty, sisäpuolelta koristekaiverrettu erittäin upeaääninen suuri malja, joka soveltuu oivallisesti esimerkiksi hoitola- tai muuhun ammattilaiskäyttöön. Maljan sisäpuolen koristekaiverruksessa on 'elämänkukka'-symboli.


Soiva kulho eli äänimalja on kaunissointuinen, kuperanmuotoinen instrumentti, jonka oikeaoppiseen valmistamiseen käytetään usean eri metallin seosta. Äänimaljoja soitetaan joko hieromalla ulkokehää pitkin puisella kapulalla tai kilauttamalla maljan reunaa pehmustetulla iskimellä. Äänimaljan lempeä ääni soi pitkään, ja sen sointu rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Sointu avaa ja tasapainottaa chakroja ja luo ympäröivään tilaan harmonisen ilmapiirin. Terapia- ja hoitokäyttöön tarkoitetut maljat taotaan käsityönä.

KuuKorennon tarjoamat soivat kulhot ovat laadukkaita Reilun Kaupan periaatteilla nepalilaisten käsityöläisten valmistamia käsintaottuja tai valettuja kulhoja.

Huomioithan, että äänimaljoilla on yksilöllisiä eroja ulkonäössä ja soinnissa. Verkkokauppatilaajalle toimitamme aina parhaimman saatavilla olevan maljan omasta tuoteryhmästään.


Äänimaljan hintaan ei kuulu soittokapulaa.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


TUOTENUMERO: 8719172830705