Young Living Valor™ eteerinen öljysekoitus 5ml

Young Living Valor™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Young Living Valor™ eteerinen öljysekoitus 5ml
Tuotetta rajoitettu erä.
64,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 343008

Eteerinen Valor®-öljysekoitus on yksi suosituimmista tuotteistamme ja Young Livingin perustajan ja hallituksen puheenjohtajan D. Gary Youngin suosikki. Se on todella ainutlaatuinen mustakuusen, sinisen pietaryrtin, kamferipuun, palsamipelargonin ja olibaanihartsin sekoitus. Valorissa on puinen, tasapainottava aromi, joka sopii erinomaisesti hierontaan ja muihin ulkoisiin ja aromaattisiin käyttötarkoituksiin. Käytä sitä aamuisin uuden päivän tervehtimiseen positiivisin mielin tai tasapainon ja keskittymisen palauttamiseen haastavan päivän päätteeksi.


Paikallinen käyttö: Levitä 2–4 tippaa suoraan haluamallesi alueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa.

Aromaattinen käyttö:
Käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä.


KÄYTTÖEHDOTUS: Aloita kiireinen päivä piristävällä ja itsetuntoa voimistavalla tuoksulla haihduttamalla öljyä aamulla diffuuserilla. Rentoudu ennen nukkumaanmenoa käyttämällä sekoitusta V-6 TM Vegetable Oil Complex -öljyllä laimennettuna tasapainottavaan niska- tai selkähierontaan. Raikasta oloa päivän mittaan hengittämällä öljyä suoraan tai hieromalla sitä niskaan, rintaan, käsiin tai ranteisiin. Käytä öljyä rohkeana ja innoittavana hajusteena tai yksilöllisten tuoksujen pääainesosana. Tuo lisäeloa kylpy- ja suihkuhetkeen lisäämällä öljysekoitusta Young Livingin Bath & Shower Gel Base -kylpy- ja suihkugeeliin tai kylpyveteen.

Varoitukset: 
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle.


Ainesosat: Kapryyli-/kapriinitriglyseridi, picea mariana (mustakuusi) -lehtiöljy, cinnamomum camphora (kamferipuu) -puuöljy, pelargonium graveolens (palsamipelargoni), tanacetum annuum (sininen pietaryrtti) -kukkaöljy, boswellia carterii (olibaanihartsi) -öljy


Miten käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä?
Tuoksuttelemalla öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen.
Ulkoisesti käytettynä öljyt imeytyvät ihokontaktin kautta verenkiertoon muutamassa minuutissa pienten molekyyliensä ansiosta. Solutasolle kulkeuduttuaan ne tukevat elimistön kykyä parantamaan itse itsensä. Öljyt tuhoavat myös elimistölle vieraita viruksia, bakteereja ja sieniä.
Laimenna eteerinen öljy tarvittaessa [Young Livingin V6] kasviöljyyn tai esimerkiksi kylmäpuristettuun oliivi- tai kookosöljyyn. Älä käytä laimennukseen vettä, sillä se nopeuttaa imeytymistä ja voi aiheuttaa polttelun tunnetta iholla.
Öljyä voi käyttää 1-2 tippaa 3-4 kertaa päivässä kehon tasapainon ylläpitoon. Jos hoidat jotain tiettyä oiretta, voit lisätä öljyä 20-30 minuutin välein esimerkiksi mahdollisimman lähelle sitä kehon kohtaa, johon haluat öljyn vaikuttavan.
Voit siis joko tuoksutella öljyä, laittaa sitä diffuuseriin tai tuoksulyhtyyn, keholle laimennettuna esimerkiksi korvien taakse, jalkapohjiin holvikaarteeseen tai suoraan hoidettavalle alueelle.
Voit käyttää näiden ohjeiden mukaisesti vain 100% puhtaita eteerisiä öljyjä: Young Living eteeriset öljyt ovat 100% puhtaita tuotteita!TURVALLISUUSOHJEITA:

Jos havaitset ihoärsytystä tai muita oireita öljyn käytöstä, laimenna eteerinen öljy esimerkiksi öljyllä (ei rypsi- eikä rapsiöljyllä), ja jatka käyttöä pienemmällä määrällä. Älä laita koskaan eteeristä öljyä suoraan korvakäytävään tai silmään. Laimenna eteerinen öljy aina lapsille käytettäessä. Jotkut öljyistä herkistävät UV -säteilylle. Tieto löytyy pullon etiketistä. Jos olet raskaana tai imetät, käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen ennen käyttöä. Jos sinulla on lääkitys tai epilepsia, tutustu öljykohtaisiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.


Liittymällä Young Livingin jäseneksi voit tilata Young Livingin tuotteet suoraan kotiisi 24% edullisemmalla hinnalla. Liity jäseneksi tästä linkistä (jäsenyys ei velvoita kuukausittaisiin tilauksiin!) . Lisätietoja jäsenyydestä KuuKorennosta.


Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva yritys. Sen perustanut lääkäri on rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young. 24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa luonnon lääkkeistä. Gary alkoi käyttämään eteerisiä öljyjä kipuun ja hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin. Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla on ollut voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.