Metsä & Meditaatio - Hidasta elämää

Metsä & Meditaatio - Hidasta elämää
Metsä & Meditaatio - Hidasta elämää Metsä & Meditaatio - Hidasta elämää Metsä & Meditaatio - Hidasta elämää
Tuotetta rajoitettu erä.
23,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6430056410142

Nämä kortit auttavat sinua uppoutumaan metsään, itseesi ja elämään.


Metsä&meditaatio -korttipakka sisältää 45 harjoituskorttia, jotka auttavat sinua uppoutumaan metsään, itseesi ja elämään.

Sekoita kortit. Valitse yksi satunnainen kortti. Tutki ja harjoitusta hetki tai muutamia minuutteja. Suositeltavaa on myös joskus vihkiytyä tiettyyn harjoitukseen tekemällä sitä puoli tuntia tai pidempään. Harjoitusten jälkeen aina venyttele tai taputtele kehoasi ja palaa normaalin arkitilaan.

Voit myös nostaa esimerkiksi kolme korttia. Tällöin yhdistä korttien harjoituksia intuitiotasi kuunnellen. Näin voit tehdä pidemmän luovan matkan metsään ja meditaatioon. Jos haluat syventyä tiettyyn aiheeseen, niin on hyvä tietää, että usein, mutta ei aina, samassa värissä edeltävä tai seuraava kortti liittyy samaan teemaan.

Eriväriset kortit syventyvät erilaisiin teemoihin:

– Vihreät kortit keskittyvät aistimiseen ja luontoyhteyden syventämiseen.

– Siniset kortit keskittyvät hengitysharjoituksiin ja energian ammentamiseen.

– Violetit kortit keskittyvät meditaatioon ja tietoisuuden oivalluksiin.

Useimmat kortit inspiroivat myös kaupunkiolosuhteissa.

Jarko Taivasmaa on Metsään uppoutuminen -menetelmän kehittäjä. Hän on chi kung – ja mindfulness-opettaja, valmentaja ja toimintaterapeutti amk. Hänellä 12 vuoden kokemus chi kungin ja erilaisten läsnäoloharjoitusten ohjaamisesta ja opettamisesta. Jarkon valmistelee parhaillaan kirjaa Metsään uppoutumisesta ja se julkaistaan keväällä 2019 Hidasta elämää -kirjaperheessä.