Jiri & Friends: 'Clean Your House - Smudge kit' Salvia & Palo Santo setti

Jiri & Friends: 'Clean Your House - Smudge kit' Salvia & Palo Santo setti
Jiri & Friends: 'Clean Your House - Smudge kit' Salvia & Palo Santo setti Jiri & Friends: 'Clean Your House - Smudge kit' Salvia & Palo Santo setti Jiri & Friends: 'Clean Your House - Smudge kit' Salvia & Palo Santo setti Jiri & Friends: 'Clean Your House - Smudge kit' Salvia & Palo Santo setti
Tuotetta rajoitettu erä.
25,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8718503732763

Pakkaus sisältää noin 12 grammaa valkoisen salvian irtolehtiä, 3 kpl palo santo -tikkuja, abalone simpukankuoren sekä yhdet kappaleet salvian ja palo santon tikkusuitsukkeita. Reilun Kaupan tuote. Settiin ei kuulu kuvassa näkyvä puualusta.


Palo Santo on makean ja intensiivisen tuoksuinen puu palaessaan. Sen uskotaan poistavan huonoa energiaa ympäristöstään ja rauhoittavan ja tasapainottavan ympäristöään.

Salviaa on käytetty perinteisesti tilojen puhdistamiseen, erilaisiin rituaaleihin ja henkien kutsumiseen.  Anna valkoista salviaa lahjaksi ystävällesi: Pohjois-Amerikan intiaanit uskovat, että valkoisen salvian saaminen on Suuri Siunaus.

Näin puhdistat kotisi salvialla:

Sytytä salvian lehtiä tai suitsuketikku, anna sen palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Suitsuketikkuja käytettäessä etuna on pehmeämpi tuoksu ja se on helpompi sammuttaa kuin salvian lehdet. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos.
Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.
Jos poltat salvian lehtiä, käytä alustana palamatonta materiaalia tai esimerkiksi abalone simpukan kuorta.


Palo santon käyttö: Palo Santoa käytetään aivan kuten suitsukkeita. Sytytä puu ja anna sen palaa hetki. Sitten puhalla liekki sammuksiin. Aseta Palo Santo palamattomalle alustalle ja anna sen hehkua, kuten hiili. Puu hehkuu jonkin aikaa ja puusta irtoaa makea ja herkullinen tuoksu! Puu ei kuitenkaan pala samalla tavalla yhtäjaksoisesti kuin suitsuketikku.