Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti

Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti
Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti Oomph Oraakkeli omiin oivalluksiin - Kortit + kirja setti
Tuotetta rajoitettu erä.
49,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero ISBN 978-952-68922-0-7

Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin - setti on 53 kortin elämäniloinen pakka ja ajatuksia herättelevä 128-sivuinen kirja. Oraakkelikortit on kuvittanut Maarit Viiri (KuuKorennon yrittäjä vuodesta 2011 alkaen) ja sanataiteillut Anne Teijula. Korttipakkaa on saatavilla myös erikseen ostaen ilman kirjaa.


Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin - korttipakka ja kirja toivottavat sinut matkalle itseesi kysellen ja kertoen. Sinä itse käsittelet, ajattelet ja tunnet, kortit ovat tukenasi eri aiheissa. Korttien maailma esittelee sinulle asioita, joita mielesi haluaa huomioitavan. Sisäiset voimavarasi ja kokemuksesi saavat lisää ulottuvuutta antaessasi maalausten symboliikan ja tekstien puhua. Jokaisessa 53 kortissa on pieni taideteos ja tiivistetty ajatus. Kirjasta voit lukea lisää kustakin aiheesta.


Jokaisen syvin halu on tietää totuus. Oivallus ei ole vielä tietoa, mutta se on varma merkki siitä, että on oikealla matkalla. Tämän korttipakan tarkoitus on auttaa sinua näkemään ja löytämään, kunnes jäljellä on vain puhtaus ja aitous. Anna oman syvimmän ymmärryksesi paljastua itsellesi. Anna lempeästi ohjaavien ajatelmien kääntyä Omaksi Oivallukseksesi.


Oomph on ”Se Jokin”, se, jota etsimme. Se Jokin voi olla piilossa tai kadoksissa kaikissa murroksissa ja tyrskyissä, arjen kiemuroissa, unohdettuna.
Se Jokin antaa tunteen elämisestä täysillä, Oomph luo väriä ja maustetta elämään.
- Oomph Oraakkeli Omiin Oivalluksiin korttipakka ja kirja


Kirja: Pehmeäkantinen (A5-kokoinen), 128 sivua. Korttien koko 95*140mm.