Malahelmet 'Nine Planets' 108 helmeä (7mm) 1-laatu

Malahelmet 'Nine Planets' 108 helmeä (7mm) 1-laatu
Malahelmet 'Nine Planets' 108 helmeä (7mm) 1-laatu
Tuotetta rajoitettu erä.
32,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 2405

"Yhdeksän planeettaa" - malahelmet on valmistettu yhdeksästä puolijalokivestä, jotka edustavat aurinkokuntamme yhdeksää planeettaa. Sen uskotaan auttavan astrologisen kaavion mukaisessa kohtalossa ja suojaavan yhdeksän planeetan epäedullisilta vaikutuksilta. Malassa olevat kivihelmet ovat ametisti, ruusukvartsi, keltainen kvartsi, aventuriini, punainen jaspis, karneoli, valkoinen akaatti, vuorikide ja mahdollisesti labradoriitti (tummimman kivihelmen tunnistaminen on valitettavasti epävarma).


Malahelmiä käytetään usein samoin kuin rukousnauhoja; niitä käsitellään samalla, kun lausutaan rukouksia tai mantroja. Malahelmet on valmistettu yleensä puolijalokivistä, helmistä, boddhipuun siemenistä tai puuhelmistä. Malahelmien käyttäminen voi auttaa monenlaisiin mantroihin tai rukouksiin keskittymisessä tai visualisoinnin vahvistamisessa. 

Malahelmien tai rukousnauhojen käytössä on sama teema; ne symboloivat Buddha Vajradharaa ja kahdeksaa boddhisatvaa. 


Malahelmien ketjun lopussa olevat suuremmat helmet kuvaavat viisautta ja täydellisen olemattomuuden ymmärrystä. Malojen sylinterinmuotoinen helmi taas kuvaa 'tyhjyyttä'. Yhdessä ne symboloivat kaikkien vastusten voittamista 'The Triumph over all adversaries'.


'108' on ihanteellinen numero kaikenlaisia tarkoituksia tai tavoitteita varten. On tärkeää, että mantroja lausuessa ajatukset ovat puhtaita ja vilpittömiä. Mantran lausuminen edesauttaa Korkeampien, 'salaisten voimien', käyttöönottamista. Niiden lausuminen toistuvasti vahvistaa tavoitteen täyttymistä. Mantran lausuminen ääneen luo ainutlaatuisen hengellisen jäljen maailmankaikkeuteen. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen: On käytävä läpi lukuisia tasoja ennen lopullista päämäärää - henkisten mielikuvien puhdistumista.


 

Samankaltaiset tuotteet