Kaulakoru orgoniitti 'Gabriel Kuukivi & Vuorikide' 40mm

Kaulakoru orgoniitti 'Gabriel Kuukivi & Vuorikide' 40mm
Kaulakoru orgoniitti 'Gabriel Kuukivi & Vuorikide' 40mm Kaulakoru orgoniitti 'Gabriel Kuukivi & Vuorikide' 40mm Kaulakoru orgoniitti 'Gabriel Kuukivi & Vuorikide' 40mm
Tuotetta rajoitettu erä.
16,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719172831450

Arkkienkeli-kaulakorun jalokivenä ovat kuukivi ja vuorikide. Valmistusmateriaaleina myös kupari ja akryyli. Riipuksen mukana musta vahattu nauha, jonka paksuus on 1 mm ja pituus noin 95 cm. Koru on pakattu valkoiseen, ikkunalliseen magneetilla sulkeutuvaan lahjarasiaan (joka soveltuu korun säilyttämiseen myöhemminkin).


Orgon-energialla tai orgonilla viitataan elämänvoimaan samoin kuten sanoilla chi, prana, mana tai eetteri. Dr. Wilchelm Reich otti nimityksen käyttöön 1930-luvulla. Orgoniiteissa on puolet orgaanista ja puolet epäorgaanista materiaalia. Orgoniittia käytetään ihmisen, ympäristön, kodin, luonnon tai minkä tahansa energiaverkoston parantamiseen. Orgoniitin sanotaan auttavan puhdistamaan sähkömagneettista säteilyä, muuntavan negatiivista energiaa positiiviseksi ja tasapainottavan chi'tä kehossa ja ympäristössään. Aktivoidaksesi orgoniittia pidä sitä vähintään 20 sekuntia käsissäsi.