Heiluri Orgoniitti Musta turmaliini

Heiluri Orgoniitti Musta turmaliini
Heiluri Orgoniitti Musta turmaliini Heiluri Orgoniitti Musta turmaliini
product.remove_when_stockout
16,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 78119

Kauniin ja salaperäisen näköisen heilurin kärjen pituus on 40 mm ja ketjun pituus 18 cm. Heilurin hopeanvärisen ketjun päässä on pyöreä vuorikidehelmi. Heiluri on pakattu valkoiseen, ikkunalliseen magneetilla sulkeutuvaan lahjarasiaan (joka soveltuu heilurin säilyttämiseen myöhemminkin). Valmistusmateriaalit kupari ja puolijalokivet ("semi-precious stones").


Orgon-energialla tai orgonilla viitataan elämänvoimaan samoin kuten sanoilla chi, prana, mana tai eetteri. Dr. Wilchelm Reich otti nimityksen käyttöön 1930-luvulla. Orgoniiteissa on puolet orgaanista ja puolet epäorgaanista materiaalia. Orgoniittia käytetään ihmisen, ympäristön, kodin, luonnon tai minkä tahansa energiaverkoston parantamiseen. Orgoniitin sanotaan auttavan puhdistamaan sähkömagneettista säteilyä, muuntavan negatiivista energiaa positiiviseksi ja tasapainottavan chi'tä kehossa ja ympäristössään. Aktivoidaksesi orgoniittia pidä sitä vähintään 20 sekuntia käsissäsi.


Heiluri on väline, joka auttaa sinua kuulemaan ja tunnistamaan oman intuitiosi äänen konkreettisella tavalla. Heilurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta voit saada luotettavat vastaukset Korkeamman Minäsi tasolta.
Ennen heilurin käyttöönottoa sinun on hyvä puhdistaa se vieraista energioista ja aktivoida se omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi. Aseta heilurillesi käytössä kysymykset siten, että voit saada selkeän joko 'KYLLÄ' tai 'EI' vastauksen.


Samankaltaiset tuotteet