Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Sardonyksi 'Multicolour' hiottu 20-30mm

3,20 €
sis. 24 % ALV

Moniväristä sardonyksia - tähän on pyritty valikoimaan yksilöt, joissa on hionnan esilletuomia kauniita kuvioita ja värimuodostelmia mahdollisimman edustavasti.

Sardonyksi tunnetaan myös nimillä sardonyksi-akaatti tai seepra-akaatti, joissa akaattia on kerrostunut onyx-juovien väliin muodostaen kaarevia juovia ja kuvioita kiveen. Suurin osa sardonykseista on ruskehtavia, mutta niitä löytyy myös punasävyisinä, vaaleanvihreinä ja sinisinä. Sardonyksi on osa kalsedoni-perhettä. Sen sanotaan olevan ”vahvuuden ja suojelun kivi”, joka auttaa etsimään omaa mielekästä tapaa toimia elämässään ja eheyttämään käyttäytymistään sopusointuiseksi mielensä ohjauksen kanssa. Sardonyksi luo ja houkuttelee luokseen kestävää onnea ja vakautta kaikenlaisiin kumppanuussuhteisiin (eli se on oivallinen kivi esimerkiksi avioliittoon astuville). Kodin suojaamiseksi sardonyksiä käytetään asettamalla kivi talon ovien ja ikkunoiden kohdalla – kerro kuitenkin kivelle ensin hiljentyen ja visualisoiden sen toivottu tehtävä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi