Tuoksulyhty / Suitsukeastia kiveä 'Flower' 9*11cm

Tuoksulyhty / Suitsukeastia kiveä 'Flower' 9*11cm
Tuoksulyhty / Suitsukeastia kiveä 'Flower' 9*11cm
product.remove_when_stockout
25,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 15009

Mustasta saippuakivestä valmistettu erittäin laadukas ja tukeva tuoksulyhty. Päälläoleva malja on irrotettava ja mukana on ruostumattomasta teräksestä valmistettu siivilä. Soveltuu resinsuitsukkeiden polttamiseen ja eteeristen öljyjen kanssa käytettäväksi tuoksulyhtynä. Koko 9*11 cm. Tuotteen paino 600 g.


Älä jätä tuoksulyhdyn maljaosaa kuumentumaan kynttilän kanssa ilman nestettä pitkäksi aikaa, jotta malja ei ala halkeilla. Käytä tuoksulyhtyä vain palamattomalla alustalla. Sammuta tuikkukynttilä, kun maljan vesi on haihtunut tai lisää vettä maljaan.


Lotus symboloi transformaatiota eli muutosta pimeydestä valoon, matkaa tietämättömyydestä tietoon, aineen muuttumista hengeksi. Lotuksen teemoja ovat ”Puhtaus, valaistuminen ja uudelleensyntymä”. Lotus kasvaa ja kukkii täysin tahrattomana ja puhtaana mutalammikossa; siksi lotuksenkukkaa käytetään kuvaamaan sisäisen valkeutemme säilymistä ja esiintuloa keskellä jokapäiväistä elämäämme. Lotus kuvaa myös kehon seitsemää energiakeskusta eli chakraa. Lotuksen avautuneet terälehdet ovat vertauskuva vastaanottavaisuudelle Maailmankaikkeuden Rakkaudelle.