Valkoinen salvia / White Sage 'Trio Sage' 3x20g

Valkoinen salvia / White Sage 'Trio Sage' 3x20g
Valkoinen salvia / White Sage 'Trio Sage' 3x20g Valkoinen salvia / White Sage 'Trio Sage' 3x20g
Tuotetta rajoitettu erä.
19,45 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719172830484

Laadukasta villinä kasvanutta kalifornialaista salviaa, joka on poimittu luontoa kunnioittaen. Pakkauksessa on 3 kappaletta noin 20 gramman painoista pientä salvianippua, joiden koko on noin 10*3 cm.


Salviaa on käytetty perinteisesti tilojen puhdistamiseen, erilaisiin rituaaleihin ja henkien kutsumiseen. Tämä salvia on poimittu vuoristosta luontoa kunnioittaen. Erityisen käsintehdyn kuivatusmenetelmän ansiosta salviassa on puhdas ja intensiivinen tuoksu.

Anna valkoista salviaa lahjaksi ystävällesi: Pohjois-Amerikan intiaanit uskovat, että valkoisen salvian saaminen on Suuri Siunaus.

Näin puhdistat kotisi salvialla:
Sytytä salvian lehtiä tai suitsuketikku, anna sen palaa hetki liekillä ja puhalla liekki sammuksiin, jolloin salvia jää savuamaan. Suitsuketikkuja käytettäessä etuna on pehmeämpi tuoksu ja se on helpompi sammuttaa kuin salvian lehdet. Anna savun levittäytyä tiloihin ja tehdä energeettinen puhdistustyönsä. Toimi puhdistuksessa 'alhaalta ylös' ja pidä ikkunaa tai muuta avointa väylää auki, jotta negatiivinen energia pääsee poistumaan ulos.

Puhdistus suositellaan tekemään kerran kuukaudessa tai niin usein, kuin tunnet sitä tarvitsevasi.
Jos poltat salvian lehtiä, käytä alustana palamatonta materiaalia tai esimerkiksi abalone simpukan kuorta.