Nopea toimitus 1-3 päivässä! Pikkupaketti postiluukkuun 5,95€ | Pakettitoimitukset 6,95-7,95€ | Kotiinkuljetus 13,95€ I Nouto myymälästä (Oulu) 0,00€

Ostoskori

Votiivikynttilät eteerisillä öljyillä 'Chill Out Aroma' lahjasetti

14,95 €
sis. 24 % ALV

Votiivikynttilä on poltettava aina tuikkulasissa.

Pakkaus sisältää 7 kpl votiivikynttilöitä pakattuna läpinäkyvään lahjarasiaan. Reilun Kaupan tuote. Puhtailla eteerisillä öljyillä tuoksutettujen kynttilöiden koko on 45*40 mm. Kynttilät on valmistettu kestävän kehityksen mukaan tuotetusta palmuöljystä. Yhden kynttilän paloaika 14-16 h. Kynttilät sisältävät mm. santelin, mirhan, inkiväärin ja vaniljan puhtaita eteerisiä öljyjä (3%).


Ennen kuin sytytät kynttilän, vietä hetki rauhallisessa mielentilassa tai meditaatiossa. Kynttilänvalo ja rauhanhetki on omistettu sinulle, maailmalle ja kaikille tunteville olennoille. Keskity siihen, että ajattelet ja toimit puhtaasti ja rakkaudella kaikkina hetkinä, kaikissa teoissasi. Parantukoon se, minkä toivot parantuvan. Toiveesi on Maailmankaikkeuden Laki. Voit keskittää huomiosi yhteen tai useampaan chakraasi ja toivoa parannusta itsellesi tai toisille juuri tuohon chakraan liittyviin asioihin. Näin autat koko maailmaa, omasta sisimmästäsi käsin.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi