Sitriini 'Burnt' hiottu 30-40mm

Sitriini 'Burnt' hiottu 30-40mm
Sitriini 'Burnt' hiottu 30-40mm Sitriini 'Burnt' hiottu 30-40mm Sitriini 'Burnt' hiottu 30-40mm
Tuotetta rajoitettu erä.
5,30 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 1306 16 03

Normaalia kookkaampaa kaunislaatuista sitriiniä - valikoituja edustavia iloisenkeltaisia yksilöitä! Alkuperämaa Brasilia.

Useimmat 'sitriininä' myytävät sitriinit, kuten tämä kivi, ovat lämpökäsiteltyä ametistia: kiven kuumennuskäsittelyllä jäljitellään maan painetta, luonnonvoimia, jotka synnyttävät luonnollisen 'natural' sitriinin.

Sitriinin teemoja Onnistumisen kivenä ovat ’Menestys, runsaus ja henkilökohtainen voima’. Iloinen kivi, jossa on auringon pirteää valovoimaa. Se pystyy paljastamaan monia asioita, jotka toimivat yhteistyössä Valoenergioiden kanssa. Tuottaa omistajalleen hyvää onnea, joka saattaa paljastua hyvinkin odottamattomalla tavalla! Runsautta lisäävänä kivenä se työskentelee myös anteliaisuuden ja pyyteettömän auttamisen energioiden kanssa. Sitriini vahvistaa solar plexus chakran kautta itsetuntoa ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. Oivallinen kivi perhesuhteiden hoitamiseen - pitää kantajansa neutraalina. Auttaa pääsemään yli vanhasta, mutta toisaalta oppimaan uutta lisäämällä päättelykykyä ja loogisuutta.