Ayurvedinen suitsuke kartio 'Kapha'

Ayurvedinen suitsuke kartio 'Kapha'
Ayurvedinen suitsuke kartio 'Kapha'
Tuotetta rajoitettu erä.
7,45 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 3560461030130

Pakkaus sisältää 15 kpl ayurvedista kartiosuitsuketta ja pienen palamisalustan. Yhden kartion palamisaika on noin 20 minuuttia.


Kapha-suitsuke sisältää punaista santelipuuta, patsulia ja mausteneilikkaa. Suitsukkeet on tehty 100% luonnontuotteista. Kaphassa käytetyillä kasveilla on positiviinen vaikutus sekä chakrakeskusten että doshan tasapainoon. Suitsuke on suunniteltu tasoittamaan energioita kehossamme, ympäristössämme ja toimissamme. Kapha-suitsukkeen vaikutus on virkistävä. Se auttaa irtaantumaan rutiineista ja tasapainottaa mieltä.


Ayurveda on perinteinen ja luonnonmukainen lääketieteen muoto, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuoden ajan. Sana "ayurveda" tarkoittaa elämän oppia ja sen historia onkin kulkenut opettajalta oppilaalle jo monien sukupolvien ajan.


Ayurvedan mukaan viisi elementtiä maa, ilma, tuli, vesi ja eetteri, voidaan yhdistää pareittain, jolloin syntyy dosha, joka määrittää kehotyypin (Vata, Pitta, Kappa):

- Vata (ilma + eetteri)

- Pitta (tuli + vesi)

- Kapha (vesi + maa)


Näiden suitsukkeiden tuotoista osa käytetään Karnatakan Soliga-alkuperäiskansan tukemiseen (Vivekananda Girijana Kalyana Kendra (VGKK) humanitaarinen järjestö).


Samankaltaiset tuotteet