James Van Praagh: Rakkauden voima - Yhdistyminen ykseyteen

James Van Praagh: Rakkauden voima - Yhdistyminen ykseyteen
James Van Praagh: Rakkauden voima - Yhdistyminen ykseyteen
Tuotetta rajoitettu erä.
25,90 €
Sisältää alv. 10 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789526753027

”Rakkauden voima on potentiaalinen lääke kaikelle sille, joka tukkii syvimmän kaipuumme rakastaa ja vastaanottaa rakkautta. Kirja on täynnä todennettua tietoa, viisautta ja syvällisen parantavaa energiaa – jos olet valmis kokemaan muodonmuutoksen ja löytämään vapautuksen pelosta ja vanhoista tavoista, tämä kirja on sinulle. Et tule pettymään. Kirja on kaunis opas, jota tulen käyttämään omalla matkallani.” - Sonia Choquette, New York Times –lehden menestyskirjojen The Answer is Simple ja Ask Your Guides kirjoittaja.


Kansainvälisesti tunnettu menestyskirjailija, henkinen opettaja ja maailmanlaajuisesti tunnettu meedio James Van Praagh on vastaanottanut satojatuhansia viestejä toiselta puolen. Monissa näissä viesteissä edesmenneet ovat kertoneet hänelle, että he haluavat elävien tietävän, kuinka käyttää rakkauden voimaa hyväkseen, kun he vielä elävät fyysisessä kehossaan.

Tässä lumoavassa kirjassa James havainnollistaa rakkauden muuntavan energian ja voiman. Yhdeksässä ytimekkäässä kappaleessa hän muistuttaa, että rakkaudella ei ole rajoja ja että se voi muuttaa ihmisen elämän pysyvästi. Jakamalla eloisia henkilötarinoita ja uskomatonta tietoa tuonpuoleisesta James osoittaa, kuinka voit aktivoida rakkauden voiman avataksesi sydämesi maailmalle.

Kun yhdistyt rakastaviin ajatuksiin, ahdistus ja huoli alkavat kadota. Päätökset, jotka saattoivat aiemmin askarruttaa sinua muuttuvat helpommiksi tehdä. Vaikeat tapahtumat ja ihmiset eivät vedä sinua puoleensa, koska opit vapauttamaan tuon puoleensavetävän energian. Kun alat tietoisesti ympäröidä itsesi rakkauden voimalla ja hyväksynnällä - luonnollisella olotilallasi - matkastasi tällä fyysisellä ulottuvuudella voi tulla paljon pehmeämpi, tarkoituksenmukaisempi ja tuloksellisempi.


"Kun käytämme rakkauden voimaa, tulemme tietoiseksi paikastamme maailmassa ja sen takana olevassa kosmoksessa. Tiedämme arvomme ja arvostamme elämäämme ja toisten elävien olemusten elämää. Tunnemme olevamme yhteydessä toisiimme, kun meissä oleva valo loistaa kaikille. Meistä tulee ykseyden lähteen jumalallisia viestintuojia, oivaltaen, että emme ole erillisiä, vaan ennemminkin kaiken elämän ykseyden osasia."

187 s.