El Morya: Oppilas ja polku

El Morya: Oppilas ja polku
El Morya: Oppilas ja polku
product.remove_when_stockout
23,00 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 9789529948864

Avaimet sielun mestaruuteen vesimiehen aikakaudella.


Ihme kyllä, ehkä nimekkäimmän tiibetiläisen mahatman, El Morya Khanin, taustasta on vain vähän elämänkerrallista tietoa. Tiedetään, että hän syntyi Rajput-prinssiksi rohkeudestaan ja kunniantunnostaan kuuluisaan intialaiseen sotilas- ja hallitsijaluokkaan. Hänen syntymäaikaansa ei tiedetä tarkalleen.

El Moryan elämän tekee merkittäväksi erityisesti hänen kauaskantoinen työnsä idän ikivanhojen henkisten totuuksien yhdistämisessä lännen perinteisiin. Tämän hän teki suureksi osaksi perustamalla 1875 yhdessä adepti Koot Hoomin kanssa teosofisen seuran ja julkaisemalla sen kautta ohjeita. Nämä ohjeet tulivat osittain henkilökohtaisten kirjeiden muodossa, jotka oli osoitettu ainoastaan pienelle teosofia-opiskelijajoukolle, "Himvatin Mahatman" cheeloille. Nyt kirjeet on arkistoitu Lontoon British Museumiin.

Teosofisella seuralla on hallussaan myös niiden muutaman teosofin kunnioituksentäyteiset todistukset, joiden luona El Morya on käynyt, vaikka hän enimmäkseen mieluummin pysyi tuntemattomana ulkomaailmalle. Näiden opetuslasten kertomukset paljastavat, miten ankarasti monet ovat yrittäneet saada edes vähäisen yhteyden tähän Himalajan adeptiin.

Nyt tämä Moryan kallisarvoinen opetus on hänen lähettiläidensä Mark ja Elizabeth Prophetin kautta kaikkien niiden saatavilla, jotka haluavat saada opetusta mestarilta. Oppilas ja polku kirjassa El Morya osoittaa selvän tien kaikille, jotka pyrkivät korkeammalle tietoisuuden ja henkisyyden tasolle. Oivalluksineen ja mietiskelyineen Oppilas ja polku antaa sinulle El Moryan sydämestä ja mielestä tulevia henkilökohtaisia ohjeita, joita ilman vakavasti totuutta etsivä ei voi olla.

150 s.